KULKUL

hej, igår efter skolan var Jenni och jag framåter till stan och sen for vi till mej och hämta nå saker och sen for vi till Jenni, hos henne såg vi på KickAss (påkvällen) och så prata vi ganska länge. sen somna vi. imorse sov vi ochså ganska länge, och bestämd redan igår att vi int sku fara på träning. Idag har vi lagat ansiktsmask och så var vi ut en stund och fota. sen typ kl.2 tiden måsta jag fara hem.
hoppas ni hade en bra fredagskväll och att ni får en lika bra lördagskväll :D själv ska jag nog bara vara hemma.
//Ann@

Botniahallen

hej, idag efter skolan for jag till Jenni, där åt vi mellanmål och sånt , sen gick vi till mej och typ kl.5 for vi till botniahallen med Ida och Sofia, där åkt vi rullskrinnskor och så sprang vi å nånting. blev väl nånting kring 20 varv. då jag kom hem gick jag i dushen och sen såg jag på biggest looser finalen. Nu ska jag gå och sova. Gonatt
//Ann@

NY Header

Heej, idag händ de int nå speciellt i skolan. sen hade vi hejjarklacksträningar och så for Jenni och jag hem till mej med buss, och vi har ätit mellanmål...och så har Jenni hjälpt mej att fixa lite ny header och sånt .TACK Jenni . Nu ska vi fara till Jenni och sen ska vi på Bio (hungerspelen)
ha en bra Onsdag :)
//Ann@