JESSICAS FÖDELSEDAG I UMEÅ

hejsan, idag är det Jessicas födelsedag och hon och jag far över till Umeå och träffar Rackartygarna! i umeå träffar vi Jens och så far vi på fanträffen, vi har taggat väldigt mycket inför dethär och det är på tiden att vi får träffa Alex,Jimmy,Niklas,Rasmus,Olle och Martin!  här är en liten video jag lagade till Jessica, har strulat lite med mina bilder så den blev mycket kortare än vad jag hade tänkt men anyway :) Grattis Rackar Jessi!
//Ann@

++

Hej! igår kom jag hem  från skolan och satt i köket ända tills jag gick och sova. Jag läste på finska ord, Kemi prov och mopo teori... somnade sent.  Imorse var jag och lagade mopo teori provet och en stor del av skoldagen var jag så arg och ledsen, int för att det är så stor sak,  man kan ju skriva om det men för att det känns som att hur mycket man än kämpar med något så får man aldrig lön för mödan. Finska förhöret gick okej, men det skulle ha borda gått mera än okej eftersom att jag kämpa med orden i nästan 3 timmar! idag efter skolan for iisa och jag till mig och så har vi läst på kemi provet, kanske om jag har lite bättre självförtroende så kanske de går vägen med det provet, brukar aldrig förvänta mig något.
 
nåjo, när jag har tid över och inte drunknar i prov så ska jag väl försöka fixa alla bilder som iisa och jag tagit på sistone, när man inte har tid att redigera bilder och göra något med sin inspiration då är det dåligt! och så lovar jag att fixa lite gladare inlägg!
 
//Ann@
 

Sergels Torg Veronica Maggio

För någon månad sedan var Veronica Maggio i södern och filmade och här är då musikvideon till "Sergels torg" som kom ut för inte ens en timme sedan. Nu är det inte heller långt kvar tills hon släpper skivan! ska försöka förhands beställa den! :) 

 igår kom också musikvideon till Petters "tills döden skiljer oss åt" HÄR hittar ni den! :)
 
//Ann@