SNOWBOARD

Hejsan, idag var vi halva dagen där vid stormossen och kollade med klassen, sedan var vi på en föreläsning och sista timmen hade vi lite hykla. Jag gick direkt efter skolan till faffa, för han har fyllt år idag, sedan sprang jag hem och så for mamma och jag till stan. Ända sedan före julen har jag kollat på en vit, rosa, grön snowboard, riktigt fin osv. Men kom istället hem med en burton, lite svartare , aningen dyrare och sådär men han i butiken förklarade att den är mycket roligare att åka med än den jag har sett på och det är ju ändå huvudsaken så denna blev det till slut och är riktigt nöjd! köpte också ett par snowboard skor.
 
Precis efter att mamma, pappa och jag hade köpt min snowboard fastnade vi i en hiss, i en källare, i rewel center, var ganska hemskt nog. Mittiallt kom vi upp till sokos hotel efter att ha gått genom några konstiga gångar och någon parkering jag aldrig varit på förut. En positiv sak med det var tacksamheten vi fick av kvinnan och de två barnen som var med oss som vi hjälpte.  Ska nog aldrig fara med den hissen igen, tänk om jag skulle ha varit själv..

//AnnaBetlehem
Publicerat i NYTT / VARDAG / ♥FOTO
Taggar: fredag / helg / händelse / inköp / shopping / snowboard / text / vinter / äventyr
Kommentarer (7)

you cant stand under our umbrella

hejsan, har inte så mycket att skriva om denhär dagen, eftersom det har varit en så vanlig dag så finns det inget värt att berätta. Efter skolan kom iisa till mig, vi åt, Lyssnade lite på Maggio, kollade Vines och satt med varsin dator i famnen typ och bara tog det lugnt. Jag och Axel kom just hem från golfen, det gick ganska bra idag! nu ska jag gå och sova (har börjat gå och sova tidigare, är alltid så trött)
//AnnaBetlehem

i'll survive

hejsan, är inte så bra bloggning här just nu. beror mest på att jag har huvudvärk som påminner om känslan efter en hjärnskakning, igår var det nästan lite överdrivet tungt.. dushade i typ en timme, drack en massa vatten, tog medicin, sov.. men inget av det hjälpte. Ännu till hade jag ett Samhällslära prov att läsa på så det var ju inte så bra timing med känsliga ögon. Men vi gjorde så att istället för att sitta och läsa all text så läste pappa allt för mig, och det visade sig vara ganska smart för provet gick över för väntan bra, känns det som iallafall. Förväntar mig en 10 eller 9 utan att hoppas på för mycket.. kanske ska börja ha pappa att läsa igenom alla provsidor åt mig ^^ verkar ju som att jag lär mig bättre av att höra istället för att läsa.
 
idag har jag vilat, sedan sjungit en timme med Sonja, varit ut och gått med mamma en ganska lång bit, lite kall luft lättade huvudvärken en aning faktiskt, och nu ska jag göra finska läxa. Eftersom ingen värkmedicin hjälper gissar jag på att jag har någon slags spänningshuvudvärk.. men det är ju tyngst i skolan där det är så mycket ljud och så äckliga lampor .. Men iallafall hoppas jag nu på att ni förstår varför det bara är sängbilder här just nu, och även om uppdateringen kanske är densamma så är det ju inte samma kvalite.. men tack så mycket ändå för statistiken! ♥ och nu ska jag försöka att inte prata så mycket om huvudvärk i fortsättningen haha..
 
//AnnaBetlehem