All around the world

Här kommer första uppdraget som Nicolina gett mig och det var att fota ett land, som att man kan se direkt på bilden vilket land man menar utan att skriva någonting. Så här är resultatet! och jag hoppas ni ser vilka två land jag menar hehe ^^ . På Nicolinas blogg kan ni nu också se resultatet av uppdraget jag gav henne! --> nmattsson.blogg.se /anna

SammarbeteNej men hej! Nu är det dags att berätta en liten sak. På bilderna ser ni en tjej från sverige som heter Nicolina Mattson. Hon tar grymt bra bilder, är sjukt cool och inte undra på det så gillar hon Rackartygarna och det är lite så vi har lärt känna varandra! 

Nu så har vi tänkt göra ett litet blogg sammarbete så vi kommer ge varandra lite uppdrag som vi ska fota och så lägger vi upp inläggen då på samma gång! Så nu innan vi lägger upp någonting än så kan ni ju titta igenom hennes blogg lite! nmattsson.blogg.se heter den! 

blickar som du stirrar ner som världens starkaste man

 hejhej, idag har det varit en så sjukt slö och tråkig skoldag. första timmen hade vi matte, jag orkade inte göra nåågonting, på jumpan läse jag på biologi och sedan hade vi finska och samhällslära. Nu är jag hemma och jag ska börja läsa 10 kap biologi tills imorgon..
 
 
förresten igår satt vi hela familjen bänkad i soffan och såg på tv och dethär var vad vi såg på! så himlaa braa herregud, de måste verkligen vinna! 
/anna