sista november

 
Godmorgon, igår föll Erik Rapp ut ur idol, skit skit skit...vet int helst om jag ska se på finalen, (kevin? seriöst?). nåjo fast kevin sku vinna så kan man ju trösta sig med att de som kommer andra och tredje oftast har blivit kändare än de som har vunnit, tex, Tove Styrke,Loreen,Danny,Måns osv...så Erik kommer nog ändå bli känd, det är ju nästan bara bra att han inte vinner för om han gör det så kan han inte laga någon egen musik på två år då han är fast med sitt kontrakt. 
 
 
idag ska vi in till stan och förhoppningsvis shoppa en massa, ikväll är det Lilla jul ♥ och vi kommer byta julklappar och sånt. idag är det ju också sista november och imorgon december! helt sjukt vad snabbt det har gått. Då jag kommer hem ska jag pynta en massa i mitt rum tror jag :) 
//AnnaBetlehem

FREDAG 29.12

 
hejsan, här är några bilder från idag, vi har varit i lite outlet butiker och så var vi en sväng till IKEA, fick nog hem lite grejer. Nu har vi ätit och snart börjar idol. Imorgon ska vi in till stan och shoppa, hoppas på att hitta något från Zara nu. imorgon är det ju också lilla jul.
//AnnaBetlehem

Helsingfors

hejsan, igår packade vi väskorna i bilen och började köra ner till Helsinfors med Moster och Tom och inatt sov vi hos Jenna och Johan. Pappa ska va programledare på nån konsert här nere så vi kom med,nu ska vi till ikea och sånq butiker och imorgon fira vi lilla jul :)
 //AnnaBetlehem