Halloween saker

hej. var till fantoy med axel och mamma. vi köpte tandlack.hattar.käpp och nå grå hår/ansikts färg. ska se ungefär så här ut på hallowen. vet int riktigt vad jag föreställer. typ död gubbe/mr, scrooge . nånting sånt liknande. hade lagat mitt ansikte helt vitt men de hade tydligen fari då jag tog dihär bilderna. mascara har jag på ögonbrynen och pappas kostym har jag på mej o jag sir ju int riktigt klok ut!. :) 
//Ann@

vanlig,grå,tråkig,rolig dag

Hej,var en ganska så okej dag idag, två sista timmarna var väl bäst . for hem med buss och så åt jag mellanmål hos fammo o faffa. nu ska jag en sväng till stan med mamma och sen måste jag öva på moddaprov! -_-. 
//Ann@

snooksnooksnook

hej, for inte på nån träning för hade sån huvudvärk, början till migrän eller vad det nu var/är. Har istället luggit i soffan under täcket och lyssnar på snook. dom är så himla bra så de är inte klokt.känns på samma gång så sorgligt när dom inte spelar/sjunger tillsammans längre. skulle bli så otroligt glad om dom skulle återförenas.man vet ju aldrig ;) men nu ska jag skriva några rader i dagboken, lyssna på musik och somna.imorgon är det redan onsdag!
//Ann@