sommarlängtan

hej på er. igår natt sov Matilda och Linn här då och imorse vaknade vi 12 tiden. För min del blev det inte så mycket att gå på stan/julöppning idag förutom någon halv timme med Axel eftersom vi har varit till malax och firat Tom, men imorgon ska vi till stan med mommo, och sedan till malax på kvällen igen och fira Isak! här uppe är två collage med lite sommarbilder eftersom jag tänkt så mycket på sommaren denhär veckan, fast jag borde ha julfeelis nu! /anna

6 positiva

6 stycken bra saker med denhär dagen : 1. idag röstade Finlands riksdag JA till jämlik äktenskapslag, på tiden tycker jag! 2. Provveckan är slut! 3. jag fick precis ett mail som sade att jag vecka. 50 får komma och hämta en gopro, har alltså vunnit en fototävling! 4. Linn och Matilda kommer och sover till mig inatt 5. jag har varit på ett roligt gympass med Lumia och Matilda idag 6. Jag känner mig glad!

fotbollsfilm från sommaren 2014

Hejsan, här är en liten film jag klippte ihop för ett tag sedan med fotisklipp från sommaren. Några av er har kanske redan sett denhär på min youtube kanal men tog bort den och lagade upp en ny version istället som jag har ändrat lite små saker på! går ni på min youtube kanal och scrollar ner till min allra första uppladdning hittar ni en annan film som vi filmat med laget för några somrar sen ;)