FOTON FRÅN IGÅR

Här är lite bilder från igår. Vi var en stund på villan och fixade lite där, och igentligen måsta jag läsa på Kemi prov som jag hade idag men det var så fint väder och bra ljus på villan så jag låg mest i gräset och fotade, sedan for vi hem 8-tiden och mitt minneskort var typ fullt. då jag kom hem läste jag liite på kemi och sen gick jag och sova, Om provet inte gick bra så fick jag ju iallafall några fina bilder! så kan man ju tänka..

//Ann@

STRIPES

Hejsan, har inte skrivit så mycket här nu de senaste dagarna känns det som , På lördag morgon for mamma och jag tidigt till stan med Kicki,Alexandra och Li. Vi åt frukost på 1h+kök och sen sökte mamma och kicki långklänningar, På kvällen kom Alexandra och Li och sov över hos oss, Alexandra och jag såg på nå filmer medan di andra var till Köklot. Igår var vi i oravais en stund och sen på villan, Axel och jag körde fyrhjuling och sen fotade jag en del, kommer nog opp nånting här snart.
idag hade jag på mig randiga byxor och gul tröja, båda från Danmark. Älskar byxorna eftersom att jag inte behöver vika kanten nere vid foten på dem alls. t.e.x cubus byxor måste jag vika 4 elr 5 gånger eftersom jag har så korta ben och de inte finns några byxor som passar riktigt bra. 

//Ann@

Jeffrey Campbell

I Danmark när vi gick förbi en skobutik såg jag att de hade Jeffrey Campbell så jag gick in och testade, de slutade med att jag kom ut med ett par i påsen. Jag har velat ha JC jättelänge så det var kul att äntligen ha ett par, jag antar att jag ska ha dem på vårfesten :) 
//Ann@