konfirmation

hejsan, igår blev jag ju konfirmerad! det var nog en helt super dag, kväll och natt! jag har väldigt mycket bilder från denhär dagen så tänkte dela upp det i två inlägg och börjar med bilder på några som kom och firade mig, tog ju verkligen inte bild med alla som kom eftersom det var cirka 50 - 60 men några hann vi iallafall ta bild med vilket var bra :)

världen är inte alls lika vacker i dagsljus

mitt bland alla system kamera bilder kommer nu ett inlägg med bilder tagna med telefon, för ibland så är motivet man fotat och känslan i bilden så mycket finare än kvalité. Dock slocknade min telefon väldigt tidigt denhär kvällen vilket var så himla synd eftersom det skulle varit så kul att ha några bilder från sen senare, dock är ju inte så många av de jag hann ta publicerbara men iallafall. klockan, 8 då konfirmationsfesten började ta slut så kom Sofia, Emilia och Ida till mig och så bäddade vi lite i tältet och sedan cyklade vi till Uniparken där ledarna och andra från alskat 1 var. På det stället var vi ganska länge nog och det hann nog hända en del där på en stund, både bra och dåligt, men mest roliga saker. sedan minns jag inte vad klockan var men någon gång cyklade vi några stycken in till stan och då var det verkligen fint där ute, älskar att va ute på natten! vi gick och pratade en del, och så cyklade vi genom ett folktomt vasa och 2 tiden var vi och åt lite. Sedan 3 tiden cyklade och gick vi hemåt väldigt långsamt och så kramade vi de andra gonatt och gick och sova på min gård i mitt tält och så frös vi tills vi somnade… men jag önskar att hela sommaren skulle vara precis som denhär kvällen var!

låt mig vara din soldat

hejsan, natten till igår sov jag över hos Sofia tillsammans med Amanda, vi var uppe länge och pratade och skrattade. Igår steg vi upp 10- 11 tiden och sedan 12 tiden for Amanda och jag hem och då jag kom hem var Jenna hos oss. Vi for ut och köra och sedan for vi en sväng till stan och shoppade lite, jag hittade en riktigt fin klänning som jag kanske kan visa snart, har köpt en del nya kläder den senaste tiden så kanske kunde göra något sådant inlägg! sedan då jag kom hem hade Inga-Maj och Mats kommit till oss från Sverige, de ska nämligen vara här i nästan en vecka eftersom jag blir konfirmerad osv så dem har vi varit med nu de senaste dagarna. Men hörni nu skulle jag måsta gå och sov för imorgon blir jag konfirmerad och det kommer nog bli riktigt roligt med huset fullt med folk! har redan fått några konfirmationspresenter idag från familjen och fammo och faffa, och kan ju säga att den presenten jag fick av dem verkligen varit efterlängtad och något jag velat ha i över ett år, men blev verkligen överraskad för trodde inte jag skulle få det nu! ska visa bild på det snart, annars kommer ni säkert märka vad det är ;)