SNOOK, SVETT OCH TÅRAR

Här är några väldigt gammla filmer på mina favoriter,Jag saknar snook varje dag. Skulle vara så härligt om Danne och Oskar började rappa igen! påriktigt alltså! den musiken de gör nu är också den bästa men jag saknar ändå rappen lite.
 
Första videon är en "intervju" med Danne. Han pratar engelska där men han är ju såklart svensk. Andra videon är från "my life as veronica Maggio" där Oskar Linnros är med från när dom var tillsammans.. i tredje videon är både snook och Maggio med och sista är en vääldigt gammal film från snooks någon konsert, de sjunger "snook, svett och tårar" 
 
synd att man inte hade tillexmpel iphones eller nånting annat då så att de skulle kunna va lite bättre kvalite på ljudet och allting, sen är det ju inte så bra filmat heller men jag känner verkligen hur det skulle vara att se dem. Tyvärr så tror jag att jag aldrig kommer se Daniel och Oskar rappa på samma scene någon gång eftersom båda är soloartister nu för tiden! ååh varför är jag född så sent! eller varför måste jag just tycka om snook....jag började lyssna på dem för kanske 5 år sedan eller nånting sånt :)
 
bigdanne
-my life as Veronica Maggio- (hon sjunger "stop") och alltså i det där rummet har snook spelat in sina låtar!!
Först sjunger ju Veronica "nöjd" och på 1:50 kommer snook och sjunger "längst fram i taxin" älskar verkligen den versionen!
alltså åh dom är så annorlunda här och Danne dansar roligt ♥
så det är sånna här filmer som håller mig vaken om nätterna..
och om det möjligtvis/förhoppningsvis skulle finnas någon annan som fortfarande lyssnar på dehär killarna så får ni alltså meer än gärna kommentera! ♥ 
//Ann@

10 saker om mig

- Jag älskar regn
 
- Jag tycker om Svensk rap (snook,petter..)
 
- Emma Wagenius och Angelica Blick är mina absoluta favoritbloggare 
 
- Min favoirtfärg är mörkblå
 
- jag gillar inte när folk är dryga
 
- jag gör listor hela tiden på allt möjligt
 
- Jag gillar Blair mer än Serena (i gossip girl ofc)
 
- födelsedagar är urviktiga för mig
 
- September är en av mina favorit månader
 
- om jag nu skulle får välja att se vilken artist som helst live så skulle jag välja Oskar Linnros. 
 
//Ann@
 

EN REGNIG MEN BRA DAG

Hejsan, imorse vaknade jag ganska tidigt och låg och kollade på "life as Veronica Maggio". och innan jag hunnit stiga upp ur sängen så plingade det på dörren och så kom iisa. Efter någon timme for vi till stan med iisas kusin och en flicka som är från italien och som bor hos iisas kusiner nu när hon är här. Vi sprang på stan i typ 5 timmar och så var vi och åt på en thai restaurang. Det var jättekul. Sedan for vi hem tillbaka till iisa och efter en stund cyklade jag låångsamt hem. Här hemma har jag kollat på "LOL" (nu har jag en såndär period igen då jag ser den filmen typ 2 gånger om dagen) och så har jag ätit en massa godis. Nu ska jag ut och gå :) 
//Ann@