every leaf is a flower

hej på er, här uppe är några bilder Jessica och jag tog igår på dagen då vi var på stan, efter det for vi till gymmet och sedan körde vi hem. På kvällen var jag på "if i stay" bion med Emilia, den var nog riktigt bra! sedan for vi hem till mig och så sov Emilia och Hanna över hos mig, på kvällen pratade vi och sedan på natten såg vi på vampire dairies. Idag är det söndag och jag har varit till Jessica en stund och firat henne, just nu sitter jag och ser på karlsson på taket. /anna

ett år sedan rackartygarna

nu har den fruktade dagen kommit, 28.9.2014 och vi är tvungna att tänka på att det är ett helt år sedan vi träffade Rackartygarna i umeå och hade den antagligen bästa dagen på hela 2013. Har bärt med mig minnet från denhär dagen ända sedan vi steg på båten som gick hem tillbaka den dagen och har haft så mycket glädje av den, minns alla detaljer från hela dagen så tydligt och kan inte riktigt beskriva vilken sorts längtan jag har tillbaka. Ändå finns det ju lite hopp om att vi snaart ska träffa dem, men vi vet inte riktigt hur.. ett som är säkert är att bara tanken på att man kanske ska träffa dem nångång igen gör mig rädd, förväntansfull och sjukt glad. 28 september är ju inte bara dagen då vi träffade rackartygarna, det är ju framförallt Jessicas födelsedag! så massor med grattiskramar till henne! nu ska jag kolla igenom alla bilder från dagen och längta tillbaka..

dermosil ansiktskrämer

här är bild på några ansiktskrämer mamma beställde till mig för nån vecka sedan. Har testat dem några kvällar och tycker nog de är riktigt bra, märkt redan "skillnad" efter en användning, men har aldrig riktigt haft nå problem med huden och heller aldrig använt nå foundation eller nå myki krämer och saker till ansiktet men det är ju bra att ha nåt rengörande ändå, och så luktar det helt gott!