SUPERDAG

Idag har vi varit i Köklot precis hela dagen, och det har varit såå kul! Axel och jag körde med fyrhjulingen och pulka efter jättelänge sen gick vi in i bastun och hitta dendär "ringen" som man ska åka med på vattnet och det funka ju lika  bra på is. den körd vi å på me himla länge så tillsist blev jag helt snurrig. en gång vurpa jag så kameran landa rakt ner i snön, mitt hjärta stanna för några sekunder och så torka jag av hela kameran och ingenting händ med den... har typ bara 10 foton från idag eftersom att Axel och jag bara har filmat. kanske kommer opp nånting här senare men det kan nog ta ett tag att klippa och redigera. vi åt hos helena och jaakko och sedan 6 tiden for vi hem. 


//Ann@
 

PÅSKLÖRDAG

Igår firade vi påsk hos Åbacks, först åt vi hos dem och sen for vi till malax och så på en påskbrasa vid Isac och Albin, sen for vi tillbaka till Micki och Anki. Sedan gick vi hemåt kl.2. På dagen var nog Axel,David och jag och påskade en stund,fick en del godis som jag då får ät om typ en vecka! :) 
//Ann@
 

KÖKLOT

Axel och jag klippte ihop en liten film. den är int så lång för vi kom på att filma bara en liten stund före vi for hem. På söndag ska vi kanske tillbaka till villan så då kan vi filma mer om vi har nå bättre ideer och sånt. lagade just en ny kategori som heter "egna filmer" och dit lagar jag alla sånahär filmer. än så länge har jag int lagt ut så myki men ska försöka laga mera för åtminståne jag själv tycker det är roligt att ha.
Axel och jag klippte ihop lite filmer från idag. som ni ser körde vi ganska mycket fyrhjuling och sånt, på söndag ska vi kanske filma mera.
//Ann@