ME AND MY HAT

Hejsan, bra dag idag igen, förutom att vi fick ut finska provet som gick åt skogen som vanligt. iisas och mina planer för idag har ändrats lite så nu sitter vi i sängen och funderar, men kanske det blir någon slags foto runda. 
knäppte några bilder i badrummet igår men blev lite konstigt ljus av min stora blixt. Var iallafall så skönt att äntligen få konsentrera sig på att fota istället för några prov! yeyeye.
 
//AnnaBetlehem

sista avsnittet.

tjo! idag är det onsdag och dagen har varit riktigt bra! efter skolan körd iisa och jag hem till henne och så chilla vi bara nå lite, jag kollade såklart direkt på sjätte och sista avsnittet av Rackarlife på tv6 som kom idag kl.12 svensk tid. Har varit och handlat lite med mamma o pappa och nu ska vi och fira fammo. glad onsdag! 
//AnnaBetlehem

JAG KLARADE DET TILL SLUT

 
hejsan, denhär dagen ända till klockan 3 har tagit på ganska mycket,på religions timmen satt jag och funderade över om jag klarar av att känna mig sådär en minut till alltså rätt mycket ångest osv. Efter skolan for jag hem och sedan for vi än en gång till dendär jäkla besiktningsstationen och jag skrev om teori provet för typ hundronde gången, när det var klart och det bara visade ett kryss trodde jag inte mina ögon, var så van att få underkänt vid dethär laget. Istället för att gråta i bilen på väg hem fick jag bara skratta och sucka av lättnad.
 
De senaste 2 månaderna har inte direkt varit så trevliga men förhoppningsvis kan denhär hösten bli räddad nu då allting börjar fixa sig. Om endast 4 dagar flyger jag över tillbaka till Sverige och stannar där i en hel vecka och det kommer va så otroligt skönt att få komma bort härifrån! Bloggen ska jag försöka jobba upp igen nu när jag har tid för annat på kvällarna än att sitta och öva på trafik grejer. Har redan gömt bort mopoboken och jag vill aldrig se den igen!! så nu ska jag göra alla de saker jag har skrivit ner att jag ska göra när jag har tid! Godkända teori provs pappret ska jag rama in för att få mig att förstå att man int ska ge upp.
 
//AnnaBetlehem