OBJEKTIV

för någon dag sedan då jag kom hem från min träning fick jag en överraskning av pappa och Axel, nämligen ett nytt objektiv! perfekt då vi ganska snart ska på resa och mitt gamla objektiv fallit i golvet så de har kronglat lite, dethär objektivet är 18-200mm. Tycker jättemycket om det.
//Ann@

NÅGRA DAGAR

Hejsan, dendär datorsladden håller verkligen på att göra mig galen , vet inte riktigt vad jag ska göra med den, får väl köpa ny nudå eller nånting... nåja, här e lite bilder från de senaste dagarna, har mest övat på prov, sovit över med jenni, tränat och fotat,fotat,fotat , ja  å så har jag haft lite klädkris.. nu bloggar jag från pappas dator men det kan jag ju inte  göra varje dag heller..
idag har jag haft en riktigt bra dag, bortsett från huvudvärk, träningsvärk och århundrades tråkigaste finska timme.. Efter skolan kom jenni till mig och vi har varit på sånglektioner, var som vanligt jättekul!
//Ann@
 

x

Hejsan. Eftersom inte min datorsladd vill sammarbeta så blir de dåligt med dethär bloggandet. Men jag jobbar på det.. får väl bara hoppas på det bästa. Ni kan ju läsa mina gamla fjantiga inlägg Så länge ^^