Hur mycket man förändras på ett läsår

Hejsan, idag var det sista skoldagen och den hade vi på Sandö, vi började halv 10 och då gick vi först en bit och sen hade vi nå olika aktiviteter. Efter skolan cyklade jag hem och drack en massa vatten efter att varit törstig hela dagen och sedan har jag varit lite där ute och sådant. Ikväll ska jag kanske vara med Alexandra. 
 
Här är två bilder, tagna på samma ställe, med ungefär samma vinkel och samma inställningar på kameran (olika objektiv) . och ungefär samma tid på dygnet. det är ett läsår mellan att dehär är tagna. så första bilden är tagen 14 Augusti 2012 (Dagen vi började skolan) och andra bilden är tagen imorse.
Tycker ni att jag har förändrats någonting? 
När man tänker så har jag faktiskt hunnit göra ganska mycket sedan 14 augusti. Bara man går igenom arkivet i bloggen från augusti till nu så påminns man om en massa! gud det känns verkligen som vi just har börjar åttan hur kan det gå så himla snaabbt?
//Ann@ 
 

BARA DU FINNS DÄR FÖR MIG

Jag antar att jag har bloggat om denhär låten flera gånger förut men det gör inget för jag tycker så mycket om den. Akustiska versionen är så grym! och ååh vad jag tycker om Danne i denhär låten, Jag har hört på den typ 50 gånger efter varandra ikväll och jag tror jag ska somna med den i öronen också. Vissa låtar är bara sånna som man aldrig tröttnar på fast hur mycket man än skulle lyssna på dem. Jag har samma sak med Oscar Linnros "Från och med du" och Rihannas "We found love", man skulle tycka att jag för länge sedan skulle ha spelat sönder dom låtarna men neej jag får fortfarande samma känsla av dem. 
//Ann@

EN RIKTIGT BRA DAG

Hejsan, idag var det sista skoldagen vi hade på borgaregatan,  Imorgon är det sista dagen i åttan och vi ska vara på sandö. Ush vad det känns hemskt på något vis, jag vill inte sluta åttan, den har varit så himla rolig. Åtminståne vintern!  Sista timmen hade vi fysik och jag blev jättesugen på godis så efter skolan så åkte jag och jessica till butiken med våra brädor och köpte godis hemvägen var såå tung och då jag kom hem var jag såå trött och hade såå varmt, man borde inte cruisa när det är sådär varmt. 
 
nu på kvällen har jag varit på träning och när den var slut cyklade jag till vikinga och så var sofia,iisa,Jenni och jag och simmade, det var nog ganska kallt men roligt och sen cyklade jag hem med Jenni, har saknat att skratta sådär mycket ;)  
och ännu en bild tagen av iisa, lite oseriöst med hatten och glasögonen men, Ja förresten de där solglasögonen är mina favoriter köpta i thailand och jag har haft bort dom jättelänge men för nån vecka sedan hittade jag dem i en jacka jag nångång har fotat med så nu är jag himla glad då jag äntligen kan ha på dem igen! :)
 
//Ann@