Stan med familjen

Hej, igår var Axel och jag ensam hemma då mamma o pappa var på nån 60 års fest, vi hade tråkigt och jag började faktiskt baka. har inte gjort det sedan förra hösten. men det var nog inte så kul. och allt som jag gör blir ju dåligt så tar nog ett tag nu innan jag gör det igen tror jag.
 
imorse vaknade vi lite före 12 och så for vi till stan, hela familjen. Jag hittade inga kläder men var till suomalainen kirjakauppa och frågade om jag fick ta en av deras one direction plansher som di hade utanför för att reklamera "take me home", jag fick den! köpte också frida för en gångs skull och glee2 som jag ser på just nu.  Då vi hade gått på stan klart var vi på väg att si nån bio men det kom inget bra så vi for hem. Ikväll ska jag och Axel kanske packa till sportlovet eller nånting sånt ^^
//Ann@

Plötsligt blev allting väldigt väldigt tomt

Igår låg jag i sängen och tänkte på hur jag hade tröttnat på mina bilder på väggen. näst sekund stod jag på säng kanten och tog ner fotona. och plötsligt var väggen helt tom. hej blåa tapet, dej har jag inte sett på länge.. nej men fy vad det blev fult. måste nog lägga upp nå tavlor och foton. fick ju också en ganska stor och vit klocka till julklapp. den borde passa där. Sen får jag se.. nånting måste jag ju nog ha där. det ser ju för hemskt ut nu..
//Ann@

Vad ska man göra

Hejsan, imorse låg jag och kollade på victorias secret fashion show jättelänge , sen steg jag upp och hade ingentin att göra. så därför gick jag ut och tog några bilder och sen gick jag in tillbaka, känns som en värdelös dag idag, vad ska man göra?

//Ann@